Pubspill.no kan sette opp ei fullverdig (og selvfølgelig lovlig) pokerturnering i dine lokaler! Turneringen kan tilpasses ulike typer lokaler, ulike varigheter og ulikt antall spillere. Vi finner ut hva som passer best hos dere.

Eksempel: Ei typisk turnering kan ha 60 spillere spredt over 7 bord, inkludert reserver som blir med etterhvert som spillere slås ut. Turneringen varer i alt fra 5 – 7 timer, avhengig av hvordan vi setter den opp hos dere. De tre beste får premier. Alle får en sosial og spennende opplevelse! De som blir slått ut av turneringen kan bli med på små ett-bordsturneringer som settes opp kontinuerlig ut kvelden.

Hvorfor skal dere arrangere pokerturnering?

Poker bygger fellesskap! Ingen spill setter mennesker sammen på den samme måten som poker gjør. Spillet lar den introverte og den ekstroverte dele bord uten at de må kompromisse. Vil du først og fremst spille og observere? Det fungerer ypperlig. Vil du bli kjent med andre på tvers av alder og kjønn? Det fungerer også ypperlig. Gjennom all spenninga og knivinga som poker tilbyr, skaper vi en super icebreaker. Poker er en av få pubaktiviteter som fungerer god både for dem som vil gå ut med venner og de som tar turen alene.

Hva betyr dette for dere som utested? Dere gir gjester mulighet til å komme innom uavhengig av om de kjenner noen fra før, og dere skaper fellesskap som varer utover selve turneringen. Dere skaper en hyggelig kveld som fyller lokalet med latter og spenning. Dere tiltrekker nye kundegrupper som helt sikkert kommer igjen. Enten fordi de vil spille ei ny turnering, eller for å møte fellesskapet de ble en del av da de spilte poker forrige gang!

Poker skaper fellesskap på tvers av alder og kjønn. (Fra pubspill.no sin gratis pokerturnering på The Good Knight i Oslo)

Hva stiller vi med?

  • Sjetonger, kortstokker og alt som trengs for å gjennomføre turneringen.
  • Rigging av sone/rom for turneringen, med de ordinære barbordene deres.
  • Spillende dealere til hvert bord, slik at gjestene får slappe av og nyte spillet.
  • Markedsføring i dine sosiale kanaler og i våre egne nettverk, inkludert oppfølging av henvendelser.
  • All organisering av på-/avmelding.
  • Publisering av resultater på nett, og mulighet for å oppdatere en offisiell turneringsranking om dere ønsker å arrangere en turneringsserie med hovedgevinster til dem som vinner mest over tid.

Hva stiller du med?

  • Lokale, bord og stoler som vi kan kan bruke under turneringen. (Vi finner alltid et fungerende oppsett. Det trenger ikke være et eget rom.)
  • 1 gratis pils til hver av dealerne våre og til gevinst i småturneringer for dem som ryker ut av hovedturneringen. 😄
  • Noen små premier vi kan gi til de beste.
  • Større premier til turneringsserier om dere ønsker det.

Vi tilpasser alltid opplegget til det som passer best hos dere. Ønsker dere et lite pokerkurs før turneringen starter? Det fikser vi. Ønsker dere et opplegg som passer til en privat gruppe eller bedrift? Det fikser vi. Vil du ha en serie av turneringer, med en ranking av de beste spillerne over tid? Det fikser vi.

Ta kontakt om du vil ha tilbud på et opplegg som passer hos dere!

Foto: pubspill.no